Gezocht man voor trio kutjes parade

gezocht man voor trio kutjes parade

Nee, en toen eh, nee had ik beter naar Denemarken kunnen gaan want de Rimbim die schijnt daar nogal populair te zijn nog steeds nadat we die toen daar hebben geïntroduceerd, weet je nog wel #8230; herinneringen, rimbim rimbim rimbim. 48:05 Jacqueline van Benthem, Jacques Plafond, Jan Vos - Wapatoe 50:35 Het laatste stukje van het bandje met Jacques afscheidswoorden wordt tenslotte nog een keer gedraaid. 20:05 Jan Vos, Jacqueline van Benthem, Jacques Plafond, Wilhelmina

Gratis sexfilm erotische massage op zondag

Kuttje, Jaap Knasterhuis - She Was My Baby 21:20 Ineke kondigt af en aan. Eh, maar dat zit zo, ik had de brui aan iedereen, toen ik de brui aangaf, er, maar ik had de bui allang zien aankomen, ja, zo zit het, nee, want het gonsde al van de geruchten dat Ronflonflon restyled zou worden, ik wist. 41:55 De leiding van de vpro heeft een memo gemaakt omdat de luisteraars recht hebben om te weten wat er aan de hand is, Flip Romanov leest memo 16A/RP7 voor dat behelst dat er een complot was om Jacques Plafond in het gareel te krijgen.

gezocht man voor trio kutjes parade

Veel klachten, ze behandelt een paar brieven en begint kwaad te worden op Jacques. Ehm, eh, het ga joe goed, ik zal en eh ik zal, eh ik red het ook wel en joe ook, beloof joe dat? Bij luisteraar Carlo Dop is een bandje opgedoken, met daarop aflevering 329. 329: Aflevering 329 Deze uitzending is gepresenteerd door Ineke Stapel Datum  1818 februari Met ondermeer en onder andere De eerste 5 minuten van deze uitzending zijn verloren gegaan. Hij geeft een verklaring met aanzwellende bromstoring op de achtergrond (zie onderstaande Opmerkingen van Jacques Plafond).

Amber s bikini parade turnes into hot sex with an old man.